Logo ZaRogiem
cafezarogiem

Cytat dnia

Uczniowie Cobaina

Uczniowie Cobaina

Miroslav Pech
Cena: 22.85

Początek

Początek

Dan Brown
Cena: 34.31

Letni zwierzostan zwinął skrzydła, śpią gady, ssaki i robaki, babiego lata nić przebrzydła i te przebiegłe pajęczaki!(J.Kaczmarek - Babie Lato)

[Zobacz historię sentencji]

Uporządkuj wyniki według: Ceny Terminu Tytułu Autora
Zakres szukania: Dostepne
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Nasza cena: 36,70zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz Kmiołek Anna

Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznyc...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu

Nasza cena: 48,53zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu Zienkiewicz Marzanna

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwal...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych

Cena: 34,80zł
Nasza cena: 23,59zł
Taniej o 32%

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Dominik Piotr

Zakres: kwalifikacja T.6 (Sporządzanie potraw i napojów) Podręcznik do nauki: przygotowania się do części pisemnej...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Na ukończeniu !!!
Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu

Nasza cena: 41,40zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Sińska Beata, Turlejska Halina

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 ...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 60000 znalezionych)
Stron:  1  2  3  4  5 ...  [Następna >>]