Logo ZaRogiem
cafezarogiem

Cytat dnia

Przeminęło z wiatrem. Tom 2

Przeminęło z wiatrem. Tom 2

Margaret Mitchell
Cena: 29.12

Przeminęło z wiatrem. Tom 1

Przeminęło z wiatrem. Tom 1

Margaret Mitchell
Cena: 29.12

Film to życie, z którego wymazano plamy nudy.
(A.Hitchcock)

[Zobacz historię sentencji]

Uporządkuj wyniki według: Ceny Terminu Tytułu Autora
Zakres szukania: Dostepne
Język angielski zawodowy w gastronomii Zeszyt ćwiczeń

Nasza cena: 35,53zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Język angielski zawodowy w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Sarna Rafał, Sarna Katarzyna

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Język niemiecki zawodowy w gastronomii zeszyt ćwiczeń

Nasza cena: 35,53zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Język niemiecki zawodowy w gastronomii zeszyt ćwiczeń Dul Anna

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1

Nasza cena: 42,66zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1 Szajna Renata, Ławniczak Danuta

Zakres: kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: organizacji stanowiska pracy i systemów obs...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 1

Nasza cena: 35,53zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 1 Szajna Renata, Ławniczak Danuta

Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 2

Nasza cena: 35,53zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 2 Szajna Renata, Ławniczak Danuta

Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Nasza cena: 36,70zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz Kmiołek Anna

Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznyc...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu

Nasza cena: 48,53zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu Zienkiewicz Marzanna

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwal...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna część 1 Podręcznik

Nasza cena: 54,50zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna część 1 Podręcznik Kmiołek Anna

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwal...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu

Nasza cena: 53,45zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu Kmiołek Anna

Zakres: 1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności) Podręcznik do nauki: metod oceny towaroznawczej surowców i p...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

Cena: 43,00zł
Nasza cena: 41,40zł
Taniej o 4%

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern. Katarzyna Kocierz

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifik...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Technologia gastronom. z towar. Gastronomia  REA

Cena: 49,20zł
Nasza cena: 47,38zł
Taniej o 4%

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Technologia gastronom. z towar. Gastronomia REA Małgorzata Konarzewska

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronom...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik

Cena: 46,50zł
Nasza cena: 43,14zł
Taniej o 7%

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik Konarzewska Małgorzata

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ?kucharz?...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA

Cena: 43,00zł
Nasza cena: 41,40zł
Taniej o 4%

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA Magdalena Kaźmierczak

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w z...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Technologie produkcji cukierniczej Podręcznik Część 2

Nasza cena: 41,40zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Technologie produkcji cukierniczej Podręcznik Część 2 Kaźmierczak Magdalena

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w z...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych

Cena: 34,80zł
Nasza cena: 29,57zł
Taniej o 15%

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Dominik Piotr

Zakres: kwalifikacja T.6 (Sporządzanie potraw i napojów) Podręcznik do nauki: przygotowania się do części pisemnej...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Nasza cena: 42,66zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Kmiołek Anna

Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastron...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik

Cena: 41,80zł
Nasza cena: 38,81zł
Taniej o 7%

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ?kucharz małej gastronomii?. Treści obejmują nastę...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu

Nasza cena: 41,40zł

Dodaj do koszyka! Dodaj do schowka!
Artykuly papiernicze

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Sińska Beata, Turlejska Halina

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 ...Więcej..

Wydawca: WSIP
Dostępność: Odbiór lub Wysyłka
w ciągu 24 godz.

 

Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 60000 znalezionych)
Stron:  1  2  3  4  5 ...  [Następna >>]